Grohtherm SmartControl Podomítkový sprchový systém s Rainshower SmartActive 310 Cube

Číslo produktu
34864000
EAN
4005176789939
Barva
chrom
39 625,50
Katalogová cena bez DPH
Specifikace ke stažení

Skrytý sprchový systém GROHE Grohtherm SmartControl ve čtvercovém provedení - naprosté pohodlí a skrytá instalace pro skvělý minimalistický vzhled

Všestranný skrytý sprchový systém GROHE Grohtherm SmartControl "vše v jednom", který má v jednom balení vše, co potřebujete pro dokonalý zážitek ze sprchování, představuje snadný způsob, jak změnit styl a luxus vaší koupelny! Elegantní a velmi tenký termostat Grohtherm SmartControl - ve spojení s univerzální krabicí Rapido SmartBox pro skrytou instalaci - má moderní vzhled a německá technologie poskytuje precizní výkon. Technologie GROHE TurboStat zajišťuje stálý přísun vody o ideální teplotě, zatímco technologie GROHE Water Saving snižuje spotřebu vody a energie bez omezení výkonu. Inovativní technologie GROHE SmartControl umožňuje snadné ovládání sprchy: Zvolte požadovaný zdroj postřiku a stisknutím tlačítka nastavte množství vody od úsporného až po plný průtok. Tři ventily nabízejí naprostou flexibilitu - můžete přepínat mezi různými druhy postřiku a výstupy vody nebo je dokonce kombinovat. Je vhodný i pro rodiny, protože tlačítko GROHE SafeStop je nastaveno na 38 °C, takže opaření je minulostí. Volitelný systém GROHE SafeStop Plus umožňuje přidat další limit 43 nebo 46 °C pro vyšší úroveň bezpečnosti. Velkorysá hlavová sprcha o rozměrech 310x310 mm s ramenem 430 mm poskytuje dva skvělé proudy - jemný a relaxační proud GROHE PureRain a výkonný proud ActiveRain, který je skvělý pro oplachování vlasů a stimulaci pokožky. Ruční sprcha o rozměrech 130x130 mm* má tři skvělé možnosti proudu - pulzující proud ActiveMassage nabízí revitalizační masáž, proud Jet je soustředěný pro silné mytí a proud Rain je jemný jako letní déšť. A přepínání mezi jednotlivými nástřiky je velmi snadné díky ergonomickému ovladači GROHE SmartTip. Součástí dodávky je také držák s vývodem sprchy a 1500mm hadicí. Technologie GROHE DreamSpray zajišťuje rovnoměrný průtok z každé silikonové trysky SpeedClean, kterou lze vyčistit pouhým kartáčkem prstu. Díky odolné a snadno udržovatelné povrchové úpravě GROHE Long-Life bude sada vypadat úžasně po celý život. Dobrou zprávou je, že instalace baterie je rychlá a snadná díky systému GROHE FastFixation, který má uzamykací systém, krytou rozetu a těsnění šachty. To znamená, že nehrozí žádné riziko úniku! Stylový a mimořádně bezpečný skrytý sprchový systém GROHE Grohtherm SmartControl - jednoduchost, moderní styl a výkon vše v jednom! * Součástí dodávky je volitelný omezovač průtoku pro úsporu vody 9,5 l/min.

Klíčové vlastnosti

  • součásti:
  • podomítková termostatická baterie se 3 ventily (29 126)
  • univerzální podomítkové těleso GROHE Rapido SmartBox, 1/2" (35 604)  
  • sprchová hlavice Rainshower SmartActive 310 Cube 2 režimy proudu (26 479) včetně vodorovného sprchového ramena 430 mm a montážního tělesa hlavové sprchy (26 483) 
  • Rainshower SmartActive 310 Cube souprava s hlavovou sprchou, 3 režimy proudu
  • sprchový odtokový oblouk 1/2“ s držákem (26 659) 
  • Sprchová hadice Silverflex 1 500 mm
  • volitelný regulátor průtoku 9,5 l/min pro ruční sprchu