vyřazeno

GROHE QuickFix

Get Sprchový set Precision Trend Perfect (kulatý design) se sprchou Vitalio Start 210

Číslo produktu
25182001
EAN
4005176408243
Barva
chrom

Stylový podomítkový sprchový systém, který byl navržen pro bezkonkurenční výdrž – a záruka německé kvality značky GROHE.

Minimalistický sprchový systém Get Perfect vaší koupelně okamžitě dodá nádech moderního designu a prémiový výkon. Uvnitř setu se navíc nachází ty nejmodernější technologie GROHE. Technologie GROHE DreamSpray zaručuje vyvážený proud vody ze všech trysek, což je perfektní pro uvolňující režim Rain hlavové sprchy GROHE Vitalio Start 210 mm a oba dva režimy proudu, které nabízí ruční sprcha GROHE Vitalio Start 100 mm – jemný Rain a výkonný Jet. Praktické silikonové trysky SpeedClean zajišťují snadné čištění veškerých nečistot a usazenin vodního kamene. Součástí ruční sprchy je silikonový kroužek ShockProof, který sprchu chrání při případném upuštění. V srdci těchto baterií se nachází technologie GROHE SilkMove, která umožňuje plynulé a precizní ovládání objemu tekoucí vody a její teploty. Odolný, vícevrstvý chromový povrch GROHE StarLight je odolný vůči poškrábání a mimořádně snadno se čistí. Jeho oslnivý lesk tak vydrží po celou dobu životnosti baterie. Technologie Inner WaterGuide dále sprchu chrání tím, že zajišťuje, aby povrch sprchy nebyl nikdy příliš horký k dotyku. Součástí setu je 286mm sprchové rameno a 1500mm hadice. Sprchový systém GROHE Get Perfect – všestranně dokonalé sprchování a komfort.

Klíčové vlastnosti

  • součásti:
  • Get montážní set
  • GROHE Rapido E páková baterie pro podomítkovou instalaci (35 501 000)
  • sada hlavové sprchy Vitalio Start 210 (26 416)
  • ruční sprcha Vitalio Start 100 (27 946 000)
  • nástěnný připojovací oblouk
  • sprchová hadice VitalioFlex Comfort, 1500 mm (28 743)
  • doporučený tlak vody min. 1,0 bar

GROHE QuickFix – Překvapivě snadná modernizace koupelny nebo kuchyně! Nikdy jste nezkoušeli vyměnit baterii sami? S GROHE QuickFix to zvládnete. Pusťte se do toho ještě dnes a vychutnejte si modernější domácnost

Prozkoumejte celý sortiment GROHE QuickFix