GROHE QuickFix

Precision Start Termostatická sprchová baterie, DN 15

Číslo produktu
345972431
EAN
4067393030225
Barva
matte black
7 282,25
Katalogová cena bez DPH

Matně černá termostatická sprchová souprava GROHE Precision Start nabízí zcela nový svět bezpečnosti a pohodlí při sprchování díky chytrému využití technologií.

Upgradujte na termostatickou sprchovou soupravu GROHE Precision Start a užívejte si nový zážitek ze sprchování každý den. Dodává se s termostatickou sprchovou baterií GROHE Precision Start, ruční sprchou Vitalio Start 110, 600mm lištou a 1750mm hadicí. Technologie GROHE TurboStat baterie zajišťuje stálý přísun vody o ideální teplotě bez nepříjemných výkyvů. Funkce GROHE Water Saving snižuje spotřebu vody a energie - ideální v kombinaci s ruční sprchou. Je také vhodná pro rodiny s dětmi, protože tlačítko GROHE SafeStop je nastaveno na 38 °C, aby zejména děti nemohly nechtěně zvýšit teplotu vody příliš vysoko. Volitelný omezovač teploty GROHE SafeStop Plus lze nastavit na 43 °C pro vyšší úroveň bezpečnosti. A v případě, že přívod studené vody zcela selže, automatické bezpečnostní vypnutí sníží průtok vody na minimum. 110mm ruční sprcha poskytuje uklidňující proud Rain, který vás jemně obklopí měkkým, ale rovnoměrným proudem, protože technologie GROHE DreamSpray přizpůsobuje proud vody z každé trysky a vytváří tak rovnoměrný proud. Díky omezovači průtoku, který výrazně snižuje spotřebu vody, aniž by to bylo na úkor výkonu, je také úsporný. Doporučuje se tlak minimálně 1,0 bar GROHE SpeedClean umožňuje vyčistit trysky od vodního kamene pouhým prstem. Silikonový kroužek ShockProof chrání samotnou ruční sprchu nebo sprchovou vaničku či vanu před poškozením při náhodném pádu. Robustní hadice je konstruována tak, aby odolala náročné práci a tlaku vody až 5 barů, tahu až 50 kg a teplu až 70 °C. Kolejnice je vybavena posuvným prvkem a otočným držákem, takže nastavení výšky a úhlu sprchy je velmi snadné. Lze ji přišroubovat nebo, což je ještě pohodlnější, přilepit! Potřebujete pouze 2 x sadu GROHE QuickGlue Set S (41247000, prodává se samostatně). Přídržná síla je max. 20 kg! A pokud preferujete šroubování: Horní držák lišty je také výškově variabilní, což znamená, že jej lze namontovat do stávajících vrtaných otvorů. Odolná povrchová úprava GROHE Long-Life se snadno čistí a zachovává poutavý matný černý sprchový set bez poskvrny po celý život.

Klíčové vlastnosti

  • se sprchovou soupravou s tyčí, 1 režim proudu (Rain)
  • součásti:
  • Termostatická sprchová baterie Precision Start 1/2" (34 594)
  • Vitalio Start 110 shower rail set, 600 mm
  • vhodné pro šroubování (šrouby a hmoždinky jsou v balení) nebo lepení (lepidlo GROHE QuickGlue S 41 247 000 se prodává samostatně – jsou zapotřebí 2)
  • přídržná síla sprchové tyče: max. 20 kg
  • uvedená přídržná síla platí pouze pro statické (pomalu působící) zatížení a zamýšlené použití
  • Pětibarevné balení
  • Řada pro koncové zákazníky

GROHE QuickFix – Překvapivě snadná modernizace koupelny nebo kuchyně! Nikdy jste nezkoušeli vyměnit baterii sami? S GROHE QuickFix to zvládnete. Pusťte se do toho ještě dnes a vychutnejte si modernější domácnost

Prozkoumejte celý sortiment GROHE QuickFix