Systém GROHE Blue® získal ocenění KitchenInnovation of the Year® 2015

Ocenění, o jehož udělení rozhodují zákazníci na veletrhu Ambiente v německém Frankfurtu

Zákazníci si v průběhu rozhodování o koupi přejí dostávat cenné rady a asistenci. Ty nejhodnotnější názory zpravidla pochází od ostatních zákazníků, kteří si již zvažovaný produkt zakoupili a používali jej. Z tohoto důvodu iniciativa LifeCare Initiative založila spotřebitelskou cenu KitchenInnovation, která je předávána každý rok při příležitosti veletrhu Ambiente v německém Frankfurtu. Mezi letošními oceněnými je také GROHE Blue®, inovativní vodní systém, který nabízí skvěle chutnající vodu, pohodlí a udržitelnost.

V očích zákazníků je znak „KitchenInnovation of the Year®“ důvěryhodným důkazem kvality produktu. Soutěže se mohou zúčastnit všichni výrobci, v jedné ze šesti různých kategorií. Přihlášené produkty následně prozkoumá nezávislá porota uznávaných expertů a 1 500 zákazníků, kteří důkladně posoudí uživatelský komfort, praktické využití, míru inovace, design a udržitelnost. Výsledný verdikt je váženým součtem těchto dílčích hodnocení. Systém GROHE Blue® získal ocenění „KitchenInnovation of the Year® 2015“ v kategorii kuchyňského nábytku a vybavení a vyhrál také cenu „Golden Award - Best of the Best“ za dosažení nejvyššího skóre v příslušné kategorii. Zákaznici ocenili především míru inovace, atraktivní design, udržitelnost a osobní přínosy používání systému GROHE Blue®. Systém produkuje tři různé varianty – perlivou, jemně perlivou nebo neperlivou – filtrované a vychlazené vody přímo ze speciální kuchyňské baterie. Díky tomu odpadá potřeba dlouhých a neekonomických cest do supermarketu a nepraktické manipulace s těžkými lahvemi vody.

Předávání cen pro systém GROHE Blue® a ostatní úspěšné produkty se konalo 14. února při veřejném ceremoniálu, který byl součástí veletrhu Ambiente ve Frankfurtu, největšího mezinárodního veletrhu spotřebního zboží a jedné z nejdůležitějších událostí pro producenty v příslušných odvětvích. Vítězové navíc byli seznámeni s výsledkem zákaznického hlasování. Návštěvníci veletrhu měli možnost prohlédnout si a vyzkoušet oceněné produkty ve vestibulu 5.1/6.1, kde skupina profesionálních šéfkuchařů před očima zúčastněných prezentovala velké množství výhod a výjimečných vlastností vítězů hlasování.

Zákazníci rozhodli: systém GROHE Blue® je držitelem cen KitchenInnovation of the Year® 2015 a Best of the Best.

Přečtěte si více o GROHE Blue®