GROHE QuickFix

Vitalio Universal Nástěnný držák sprchy

Číslo produktu
261832431
EAN
4067393016564
Barva
matte black
1 281,00
Katalogová cena bez DPH

Matně černý univerzální nastavitelný držák ruční sprchy GROHE Vitalio nabízí skvělý vzhled a širokou kompatibilitu - a jako součást naší řady QuickFix vám usnadní modernizaci koupelny.

S kvalitními díly, jako je tento univerzální nástěnný držák Vitalio v úžasné matné černé barvě, vyrobený v Německu společností GROHE, půjde přestavba vaší koupelny hladce. Tento nastavitelný nástěnný držák, který dokonale ladí s naší širokou matně černou řadou, má povrchovou úpravu GROHE Long-Life, je odolný a snadno se čistí, takže jeho matně černý povrch zůstane nedotčený po dlouhá léta. Jako jednoduchou montáž pro kutily ji lze jen těžko překonat! Lze ji přišroubovat (šrouby a hmoždinky jsou součástí dodávky) k obkladu nebo ke stěně, nebo ještě pohodlněji přilepit! Potřebujete pouze 2 x sadu GROHE QuickGlue Set 2 (41247000, prodává se samostatně). Přídržná síla je max. 20 kg! Pokud potřebujete další pokyny, podívejte se na naše Rychlé video nebo se podívejte na Stručného průvodce. GROHE QuickFix - překvapivě snadné!

Klíčové vlastnosti

  • nastavitelný
  • vhodné pro šroubování (šrouby a hmoždinky jsou v balení) nebo lepení (lepidlo GROHE QuickGlue S 41 247 000 se prodává samostatně – jsou zapotřebí 2)
  • přídržná síla: max. 20 kg
  • uvedená přídržná síla platí pouze pro statické (pomalu působící) zatížení a zamýšlené použití
  • Pětibarevné balení
  • Řada pro koncové zákazníky
Č. prod. Popis produktu Č. objednávky
1 krycí víčko 1029382430
1 Kryt 45652000

GROHE QuickFix – Překvapivě snadná modernizace koupelny nebo kuchyně! Nikdy jste nezkoušeli vyměnit baterii sami? S GROHE QuickFix to zvládnete. Pusťte se do toho ještě dnes a vychutnejte si modernější domácnost

Prozkoumejte celý sortiment GROHE QuickFix