GROHE Blue Náplň CO2 425 g (4 ks)

Číslo produktu
40687000
EAN
4005176981838
Barva
1 674,00
Katalogová cena bez DPH

Náhradní náplň systému GROHE Blue obsahující 4× 425g CO2 karbonizační lahev pro použití se systémem GROHE Blue – snadný způsob, jak mít k dispozici filtrovanou a perlivou stolní vodu vždy k dispozici

Zbožňujete chuť filtrované, vychlazené a perlivé vody? Toto balení 4 lahví CO2 GROHE Blue Refill o objemu 425 g poskytuje sycenou pitnou vodu nejvyšší čistoty z kohoutku GROHE Blue, což znamená, že vám nikdy nedojde osvěžení - každá láhev o objemu 425 g vystačí až na 60 l perlivé vody. Na rozdíl od ostatních „umělých“ CO2 bombiček, společnost GROHE čerpá CO2 výhradně z přírodních zdrojů s čistotou 99,9 %. To zajišťuje nejen dokonale čistou a bezkonkurenční chuť perlivé vody, ale má to taky pozitivní vliv na naše zdraví. Přírodní CO2 totiž pomáhá udržovat neutrální pH organismu a zlepšovat tak jeho celkovou kondici. Karbonizační lahve jsou bezpečné a rychle se instalují – stačí jednoduše odšroubovat starou a zašroubovat novou. Jednodušeji a bezpečněji už to nejde. Mějte prosím na paměti: Tuto náhradní náplň je možné objednat pouze v případě, že máte 4 prázdné, 425g CO2 karbonizační lahve na vrácení.

Klíčové vlastnosti

  • oxid uhličitý pro potraviny a nápoje (E290)
  • čistota: CO₂ 99,9 % obj./obj. min.
  • objem 1 láhve: 425 g, až pro 60 l perlivé vody (prodává se po 6 kusech)
  • Tento produkt je nebezpečná látka. Více informací naleznete v bezpečnostním listu. Bezpečnostní údaje si můžete stáhnout na: www.grohe.com/safety-data-sheets/.

Ať už je vaše představa o dokonalém osvěžení jakákoli – zda je to perlivá, jemně perlivá nebo neperlivá voda – kuchyňské systémy GROHE Blue vám ji splní jediným stisknutím tlačítka.

Inovativní systém GROHE Red poskytuje vroucí vodu přímo z kohoutku, bezpečně a bez čekání.