vyřazeno
GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l

GROHE Blue Vestavný odpadkový koš 60cm, objem 29 l

Číslo produktu
40980000
EAN
4005176586446

Vytěžte co nejvíce z prostoru pod dřezem pomocí vestavných odpadkových košů GROHE pro odpadky a recyklaci

Uvolněte vzácnou kuchyňskou podlahovou plochu a skryjte potřebnou, ale nehezkou recyklaci využitím prostoru pod dřezem. Tento vestavný odpadkový koš je určen pro montáž pod dřez v kuchyni, pro montáž na boční stěnu a přední panel kuchyňské linky. Obsahuje vše, co potřebujete k přeměně dvířek linky na přední otevírací panel, a plně teleskopické vysouvání s plynulým pohybem vám koš při otevření dveří vysune. Obsahuje rovněž tlumič pro měkké uzavírání. Koš o objemu 29 l je vyroben z robustního, snadno čistitelného plastu. Konstrukce rámu je odolná a každý vestavný koš má pevnou rukojeť, která usnadňuje vyjmutí koše a vynesení jeho odpadu do popelnice. Výška instalace je minimálně 533 mm, maximálně 573 mm. Tento vestavný odpadkový koš byl navržen tak, aby byl dokonale kompatibilní se systémy GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional a GROHE Red M a L. Pro tento výrobek je k dispozici doplňková sada (40984000) pro vytahovací kovový kryt, která poskytuje další úložný prostor nad koši.

Klíčové vlastnosti

  • typ instalace: boční stěna a čelní panel
  • mechanizmus: vysouvací s tlumicí zarážkou
  • dělení: 1 část, 1x 29 l
  • šířka skříně: 60 cm
  • výška instalace minimálně 533 mm, maximálně 573 mm
  • kompatibilní se systémy GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional a GROHE Red, velikosti M a L

Ať už je vaše představa o dokonalém osvěžení jakákoli – zda je to perlivá, jemně perlivá nebo neperlivá voda – kuchyňské systémy GROHE Blue vám ji splní jediným stisknutím tlačítka.

Inovativní systém GROHE Red poskytuje vroucí vodu přímo z kohoutku, bezpečně a bez čekání.